Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
СБУ виявила мільйонні зловживання на митниці

На Миколаївській митниці відбулися обшуки у справі про контрабанду міндобрив на майже 163 млн грн за часів колишнього керівництва.

Волинь-нова

СБУ виявила мільйонні зловживання на митниці

Служба безпеки України викрила посадових осіб Миколаївської митниці Державної фіскальної служби на масштабних зловживаннях

За результатами санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує злочини. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресцентр СБУ.

Протягом 2018-2019 років керівництво обласної митниці спільно з начальниками кількох митних постів систематично порушували вітчизняне антидемпінгове законодавство в інтересах комерційних структур.

Встановлено, що протягом 2018-2019 років керівництво обласної митниці спільно з начальниками кількох митних постів систематично порушували вітчизняне антидемпінгове законодавство в інтересах комерційних структур. Під час ввезення з Європи мінеральних добрив посадові особи безпідставно занижували податкові ставки, внаслідок чого державний бюджет недоотримав майже 10 мільйонів гривень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи.

Telegram Channel