Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Баканов вибив зуб Богдану

Ліворуч - Баканов, праворуч - Богдан.

Факти.

Баканов вибив зуб Богдану

За даними журналіста Станіслава Речинського, глава Офісу президента України Андрій Богдан після бійки з головою Служби безпеки України Іваном Бакановим не виходить на роботу

«Команда Зе [ленського] пустилася берега. У середу на Банковій побилися Баканов і Богдан. Богдан відтоді на роботу не виходить. Причина конфлікту – призначення начальника ГСУ (Головне слідче управління. – РЕД.) СБУ. Богдан хотів [заступника голови СБУ Дмитра] Нескоромного. Баканов – Вовка (Василь Вовк раніше обіймав посаду керівника ГСУ СБУ. – РЕД.). Богдану вибили зуб… Баканов – це Коломойський. І він зараз фактично керує СБУ. І це погано», – написав він.
Речинський також стверджує, що президент України підписав подання Баканова на звільнення двох його заступників, Нескоромного і Владислава Бухарєва, а документ про звільнення заступника голови СБУ Анатолія Дублика – не підписав.

Причина конфлікту – призначення начальника ГСУ (Головне слідче управління. – РЕД.) СБУ.

Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна підтвердила у Facebook інформацію Речинського. «Фактаж весь підтверджую – перевірила. І щодо Богдана теж. Оцінки й акценти у мене дещо інші, але поки залишу їх при собі – зараз важливий саме фактаж» – наголосила журналістка.

Зуби у Богдана ніби на місці. Фотошоп чи вже встиг вставити?
Зуби у Богдана ніби на місці. Фотошоп чи вже встиг вставити?

 Своєю чергою Андрій Богдан виклав своє фото з ресторану, на якому у нього видно передні зуби. «Баканов не попадайся на моєму шляху!!!! Наступного разу вип'ю всю кров)))) Будеш котам хвости крутити!!!», - зазначив чиновник. Реакції Івана Баканова наразі нема.

ДО РЕЧІ

 «Зуб даю» колись обіцяв Зеленський, а не Богдан…

Telegram Channel