Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Понад 150 років тому на Львівську залізницю прибув перший потяг

Розвиток і вдосконалення залізничного сполучення не раз справедливо служило доказом невід’ємного економічного зростання.

ФОТО з вільних джерел

Понад 150 років тому на Львівську залізницю прибув перший потяг

Залізничники України 4-го листопада відзначають професійне свято

4-го листопада далекого 1861-го року, коли Львів знаходився під протекцією Австро-Угорської імперії, на залізничний міський вокзал прибув перший пасажирський состав, що носив назву «Ярослав». За сучасними мірками це був справжній поїзд міжнародного сполучення, що відкрив сучасну історію української залізниці. Він курсував між Віднем і Львовом, перетинаючи міста Краків і Перемишль, пише DilovaMova.com.

Колектив «Укрзалізниці» шукає складальників поїздів та слюсарів-сантехніків.

Залізниці донині залишаються ефективним і дешевим транспортним сполученням. Розвиток і вдосконалення залізничного сполучення не раз справедливо служило доказом невід’ємного економічного зростання.

До слова, нині колектив «Укрзалізниці» шукає складальників поїздів та слюсарів-сантехніків, йдеться на сайті Волинського обласного центру зайнятості.

Упродовж цього року фахівці служби зайнятості працевлаштували сюди 181-го волинянина. Якщо хочете працювати у цьому колективі, телефонуйте☎️ (067) 199-02-68.

Telegram Channel