Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Священик став десятикратним чемпіоном світу з пауерліфтингу

Завоювавши два "золота", найсильніший священик у світі з Української Бессарабії став десятикратним чемпіоном світу.

Депо.Запоріжжя

Священик став десятикратним чемпіоном світу з пауерліфтингу

Отець Віктор Кочмар, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці, що в селі Кубей Болградського району, завоював дві золоті медалі на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу

Віктор Кочмар взяв участь у чемпіонаті світу з пауерліфтингу, який відбувся вчора, 3 жовтня, у Києві. Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на «БессарабіЯ.ua».

Завоювавши два «золота», найсильніший священик у світі з Української Бессарабії став десятикратним чемпіоном світу. З другої спроби він підняв 90 кілограмову штангу у так званому вигляді – строгий підйом на біцепс. Віктор Кочмар став кращим у заліковому розділі для чоловіків «Open» у 140-й ваговій категорії (вага спортсмена від 125 до 140 кг), а також переміг у розділі «Masters» (спортсмени віком від 40 до 49 років).

Завоювавши два «золота», найсильніший священик у світі з Української Бессарабії став десятикратним чемпіоном світу.

На цих змаганнях вага у 90 кг підкорилася ще тільки двом спортсменам, які виступали в інших категоріях. А абсолютний світовий рекорд на даний момент у цьому виді пауерліфтингу дорівнює 105 кг. Отець Віктор замовив собі на цих змаганнях в одну зі своїх спроб вагу у 100 кг, але поки що спроба виявилася невдалою. 

Організаторами чемпіонату виступила міжнародна федерація WRPF.

Нагадаємо, Віктор Кочмар два роки тому підняв 83 кг на біцепс стоячи.

Telegram Channel