Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Затурцівській громаді буде вітрова електростанція

Володимир Патійчук зазначає, що виробництво електроенергії за рахунок вітру дозволить забезпечити екологічно чистою електроенергією.

Локачинський центр зайнятості

У Затурцівській громаді буде вітрова електростанція

Планують встановити 14 установок

Децентралізація неабияк вплинула на розвиток сіл, принесла комфорт жителям громад, поліпшила благоустрій. Позитивні зміни можна побачити неозброєним оком і в Затурцівській ОТГ Локачинського району яку створили в грудні 2017 року. За цей час її жителі вже відчули переваги реформи. Завдяки сприянню сільського голови Володимира Патійчука спорудили інклюзивно-ресурсний центр при сільській раді.

Виробництво електроенергії за рахунок вітру дозволить створити нові робочі місця й інвестувати в місцеву економіку.

Також створили комунальне підприємство «Затурцівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини». Найбільший успіх сільського голови – створення вітрової електростанції. Спільно планують встановити 14️ вітроенергетичних установок поза межами населених пунктів – за 700 метрів від найближчої житлової забудови села Гранатів.

Володимир Патійчук зазначає, що виробництво електроенергії за рахунок вітру дозволить забезпечити екологічно чистою електроенергією, створити нові робочі місця й інвестувати в місцеву економіку.

Проблема сьогодення для всіх роботодавців – це швидкий та якісний добір потрібних працівників. Тож за підтримки Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості упродовж цього року уклали 8 договорів на громадські роботи, залучили 10 безробітних, також сприяли в укомплектуванні 8 робочих місць на постійній основі.

– Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування залежить якість життя та добробут моїх односельчан. Ми відремонтували дорогу, впорядкували територію, освітлили вулиці. А головне – у нас є центр для особливих діток та амбулаторія, – резюмує Володимир Патійчук, інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості

Telegram Channel