Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дірявий дах спортзалу у селі, безвідповідальний підрядник і зима - на носі – що придумали у Рожищенській РДА

Представники влади радилися, як забезпечити сільським школярам повноцінні уроки фізкультури

Рожищенська РДА

Дірявий дах спортзалу у селі, безвідповідальний підрядник і зима - на носі – що придумали у Рожищенській РДА

Віддайте гроші – самі справимося

4 листопада голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська провела засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому йшлося про відновлення роботи спортивного залу в загальноосвітній школі села Топільне. Про це йдеться на сайті РДА.

Обговоривши ситуацію, що склалася, комісія вирішила зобов’язати відділ освіти та молоді райдержадміністрації провести відновлювальні ремонті роботи покрівлі спортивного залу школи за власні кошти, а ПП «Захід-Торг-Буд» - відшкодувати витрати.

Історія питання у тому, що у 2017 році навесні внаслідок сильного вітру у спортзалі навчального закладу зняло дах. А будівельно-монтажні роботи з облаштування покрівлі виконало приватне підприємство «Захід-торг-буд», яке надало трирічний гарантій термін експлуатації об’єкта.

Уже в травні 2019-го відділ освіти та молоді Рожищенської райдержадміністрації як замовник будівництва покрівлі подав позов до суду з вимогами до підрядника безоплатно усунути недоліки в роботі і зобов’язати ПП «Захід-Торг-Буд» відремонтувати дах.

У серпні 2019 року господарський суд Волинської області своїм рішенням зобов’язав ПП «Захід-Торг-Буд» безоплатно усунути недоліки у роботі – провести капітальний ремонт даху над спортивним залом ЗОШ І-ІІІ ступенів села Топільне Рожищенського району. Однак ПП «Захід-Торг-Буд» подав апеляційну скаргу, розглянувши яку Північно-західний апеляційний господарський суд повернув апелянту (рішення суду від 09.10.2019 року).  Отож, станом на сьогодні підрядник ухиляється від виконання рішення суду.

Обговоривши ситуацію, що склалася, комісія вирішила зобов’язати відділ освіти та молоді райдержадміністрації провести відновлювальні ремонті роботи покрівлі спортивного залу школи за власні кошти, а ПП «Захід-Торг-Буд» - відшкодувати витрати.

Telegram Channel