Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
За 10 місяців державні виконавці Волині «вибили» майже 72 мільйони гривень боргів

Працівники органів державної виконавчої служби області у 2019 році стягнули 71 619 900 грн аліментів на користь маленьких волинян.

Управління юстиції у Волинській області

За 10 місяців державні виконавці Волині «вибили» майже 72 мільйони гривень боргів

Юристи продовжують захищати права дітей та здійснюють ефективні заходи для стягнення заборгованостей по аліментах із безвідповідальних батьків

Варто відзначити позитивні напрацювання відділів ДВС Волині.

Перевірити, чи застосовані обмеження конкретно до вас, можна у Єдиному реєстрі боржників.

Працівники органів державної виконавчої служби області у 2019 році стягнули 71 619 900 грн аліментів на користь маленьких волинян, а з початку дії законів #ЧужихДітейНеБуває — 147 275 818 грн.

Нагадуємо, ефективними методами залишаються обмеження боржників у праві перетинати кордон, керувати транспортними засобами, користуватися зброєю та полювати.

Пам`ятайте: для того, щоб користуватися своїми правами у повному обсязі, варто вчасно сплачувати аліменти. А перевірити, чи застосовані обмеження конкретно до вас, можна у Єдиному реєстрі боржників.

«Як бачимо, результат непоганий. Приємно спостерігати позитивну динаміку у сплаті аліментів. Працюємо задля захисту прав наших маленьких громадян», - повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel