Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Щоб осінньої пори запобігти аваріям на дорогах

Почепіть на транспорт світловідбиваючі прилади!

Любешівське відділення патрульної поліції

Щоб осінньої пори запобігти аваріям на дорогах

Працівники сектору реагування патрульної поліції Любешівського відділу поліції, в рамках проведення профілактичної операції «Безпека дорожнього руху – це життя», за фінансової підтримки депутата Любешівської селищної ради, придбали і роздали водіям гужового транспорту 80 світловідбивальних елементів червоного та білого кольорів

Поліцейські розповіли про важливість використання світловідбиваючих приладів та роздали набори катафотів всім бажаючим для їх подальшого монтажу на підводи.

Катафоти встановлюються на гужовому транспорті згідно з правилами дорожнього руху: попереду – білі, ззаду - червоні.

Правоохоронці нагадали, що катафоти встановлюються на гужовому транспорті згідно з правилами дорожнього руху: попереду – білі, ззаду - червоні.

 

Настала осіння пора, під час якої світловий день стає коротшим, умови видимості на дорозі погіршуються через дощ та туман. Тому такі профілактичні міри допоможуть зберегти життя та здоров'я місцевих жителів.

Поліцейські закликають громадян дотримуватись правил дорожнього руху, а також звертаються до всіх власників гужового транспорту та велосипедистів з проханням подбати про безпеку усіх на дорозі, почепивши на транспорт світловідбиваючі прилади. Про це поліція інформує у фейсбуці.

Telegram Channel