Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«За бажання Зеленського зустрітись із Путіним Україна заплатить життями своїх захисників»

Ірина Фріз.

ЄС.

«За бажання Зеленського зустрітись із Путіним Україна заплатить життями своїх захисників»

Нормандський формат» у виконанні Путіна – це пастка для України. Але президент Зеленський цього не усвідомлює і там самим наражає на небезпеку як українських військових, так і мирних жителів, які після відступу ЗСУ опиняться у так званій «сірій зоні»

 Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявила народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз. «Єдиний, хто цього ще не розуміє,  це пан Зеленський. Який чомусь прагне понад усе цієї зустрічі в Нормандському форматі, не оголошуючи українцям ані порядкує денного, ані своїх подальших кроків. Сьогодні завдяки бажанню пана Зеленського зустрітися з Путіним ми насправді втрачаємо. Втрачаємо найдорожче – життя наших захисників.

Втрачаємо території, з яких виводять в односторонньому порядку Збройні сили України, залишаючи українців сам на сам з бандформуваннями. На територіях, які фактично стають «сірою зоною». І ця «сіра зона» збільшується завдяки діям пана Зеленського

Втрачаємо території, з яких виводять в односторонньому порядку Збройні сили України, залишаючи українців сам на сам з бандформуваннями. На територіях, які фактично стають «сірою зоною». І ця «сіра зона» збільшується завдяки діям пана Зеленського», – зазначила Ірина Фріз. 

КОМЕНТАР НА ТЕМУ

Віталій ПОРТНІКОВ, журналіст:

Віталій Портніков.
Віталій Портніков.

 «Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що не знає, чи пройде «нормандський саміт» до кінця року. Разом з тим Росія продовжує наполягати на розведенні військ у Петровському.
Цікаво, коли Володимир Зеленський і всі мерзенні пристосуванці і «корисні ідіоти», які виправдовували виконання російських умов необхідністю зустрічі з Путіним, зрозуміють, що їх обдурили заради підготовки позицій для майбутнього нападу Росії, що вони зроблять? Визнають, що обманювали українців або сховаються за черговою жахливою брехнею?».

Джерело: ЄС.
Telegram Channel