Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Камінь-Каширщині підлітки приховували факт дорожньо-транспортної пригоди

Контроль з боку дорослих допоможе уникнути необдуманих вчинків.

Фото з вільних джерел

На Камінь-Каширщині підлітки приховували факт дорожньо-транспортної пригоди

Цими днями до Камінь-Каширського ВП надійшло повідомлення, що поблизу села Гута-Камінська четверо хлопців із Полиць, котрі поверталися додому, на узбіччі дороги знайшли 19-річного хлопця без свідомості. Підлітки відразу викликали «швидку»

 

Медики доставила потерпілого до реанімаційного відділення Камінь-Каширської ЦРЛ, звідки в подальшому його доправили до м. Луцьк.
При виїзді слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що близько 3:30 год. 19-річний житель села Воєгоща, рухаючись по автошляху на мотоциклі, не впорався з керуванням та впав на узбіччя, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження – закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, внутрішньо-мозкову гематому.

Правоохоронці звертаються до батьків: будьте ближче до своїх дітей, цікавтеся, де вони знаходяться, з ким спілкуються, як проводять свій час.

В подальшому вдалося з’ясувати, що особи, котрі його знайшли, виявилися його друзями, з якими він вживав спиртні напої. З метою уникнення відповідальності юнаки (двоє з них неповнолітні) заховали мотоцикл потерпілого неподалік місця події та свідомо замовчували інформацію про те, що трапилася дорожньо-транспортна пригода. Транспортний засіб було знайдено та доставлено до Камінь-Каширського відділу поліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
З підлітками, які приховували факт ДТП проведено профілактичну роботу, а також двох із них, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 180 КУпАП (доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння).

Правоохоронці звертаються до батьків: будьте ближче до своїх дітей, цікавтеся, де вони знаходяться, з ким спілкуються, як проводять свій час. Звертайте увагу, в якому стані приходять додому ваші діти. Контроль з боку дорослих допоможе уникнути необдуманих вчинків. Про це інформує поліція на сторінці у фейсбуці.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel