Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Люди і плакали, і обіймались, і дякували», – українські активісти після зустрічі з Порошенком у Станиці Луганській

Петро Порошенко: З такими людьми – Україна точно переможе!

Фото із сторінки Петра Порошенка у Фейсбуці.

«Люди і плакали, і обіймались, і дякували», – українські активісти після зустрічі з Порошенком у Станиці Луганській

«Стадіон так стадіон»! - написала на своїй сторінці у мережі Facebook проукраїнська активістка, волонтерка зі Станиці Луганської Наталія Журбенко, яку більше знають за позивним Sveta Svetikova. Виявилось, що саме на місцевому стадіоні відбулася дуже емоційна зустріч проукраїнських активістів-станичників із депутатами з фракції «Європейської Солідарності» на чолі з Петром Порошенком, які приїхали на Схід України. І почалася ця зустріч спільним виконанням гімна України

 

 «Люди і плакали, і обіймались, і дякували, і ставили чимало непростих запитань. А наші гості дякували місцевим активістам за те, що змогли і відстояли, кожен на своєму рівні, цей шматочок української землі» - написала Наталія Журбенко. Вона розповіла, що після непростої і дуже емоційної розмови Порошенко ризикнув без жодного сумніву пройти по КПВВ, де в темну пору доби немає жодних безпекових умов – ні моніторингової місії ОБСЄ, ні представників  СЦКК.

За її словами, українські патріоти, які живуть в окупованому Луганську, передавали вітання команді Порошенка і дуже шкодували, що не змогли бути на цій зустрічі. «Легко бути українським патріотом в Києві і у Львові. В Станиці Луганській, як і по всій лінії фронту, це потребує більшої мужності, самопожертви. Мене завжди надихають армія і українські патріоти Донбасу, які попри кон‘юнктуру, іноді небезпеку відстоюють свою позицію і живуть за принципом « Я хочу бути корисним Україні»», - поділилась своїми враженнями Ірина Геращенко.

 

 

За її словами, українські патріоти, які живуть в окупованому Луганську, передавали вітання команді Порошенка і дуже шкодували, що не змогли бути на цій зустрічі.

«Люди переживають, що на цих територіях загони поліції невеликі і на темних вулицях їх зустрінеш нечасто, а от сепаратисти піднімають голови і розпускають язики. Ставитимемо питання про посилення і збільшення поліцейських патрулів на територіях розведення . Безпека людей - понад усе і влада несе за це відповідальність», - зауважила співголова фракції «Європейська Солідарність».

 

 

«Чому я твердо переконаний у перемозі України? Тому що є такі люди, як українські патріоти зі Станиці Луганської. Люди, які вірять у перемогу та люблять Україну понад усе. Волонтери, наші воїни, які з першої хвилини агресії стали на захист української землі. Тому я у Станиці Луганській, щоб подякувати вам, українським патріотам за принципову позицію, яку ви займали ці п’ять з половиною років. Ця позиція має бути непохитною і надалі: ми хочемо миру, але не на умовах капітуляції», - сказав під час зустрічі з активістами Петро Порошенко.

Усі фото - із сторінки Петра Порошенка у Фейсбуці.

Telegram Channel