Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На ювілей до бабусі Юстини завітав повен двір родини

У колі своєї великої родини дев’ятостий день народження відзначала нещодавно Юстинія Дубровська із с. Городок.

Фото з Фейсбуку

На ювілей до бабусі Юстини завітав повен двір родини

Не просто дарував Господь жительці Маневиччини Юстинії Трохимівні Дубровській довголіття, а й щедро нагородив її суцвіттям люблячих дітей, онуків й правнуків!!!

У колі своєї великої родини дев’ятостий день народження відзначала нещодавно Юстинія Дубровська із с. Городок. На обійстя довгожительки у цей святковий день з’їхалися численні нащадки.  У поважної  іменинниці четверо синів, дві доньки, невістки й зяті, шістнадцять онуків і двадцять чотири правнуки! Не всі змогли завітати  на мамине, бабусине, прабабусине свято, тож надсилали вітання з рідних сіл і міст України, а внучка Людмила – з Італії.

 «Дуже намучилася вона за своє життя, – розповідає про свою свекруху-довгожительку невістка Тетяна Панфілівна. – У три роки лишилася без матері,  з батьком, у якого на руках зосталося четверо дрібних діток, наймолодшому з яких було лише півтора року. Коли ж почалася війна, батька забрали на фронт і голодні діти мусили самі собі давати раду, добре, що допомагали односельчани й найстарший брат, який на той час вже мав дружину».

У колі своєї великої родини дев’ятостий день народження відзначала нещодавно Юстинія Дубровська із с. Городок.

Одружившись із місцевим хлопцем, Юстинія Трохимівна оселилася в Городку в тітчиній хатині. Потихеньку її ремонтували й добудовували, працювали обоє в Городоцькому лісгоспі. Виховували шестеро діток – четверо синів і донечок-двійняток. А лиш залили фундамент під новий будинок – захворів і невдовзі помер у 50 років чоловік. Жінка  вже із дітьми зводила новий дім, де зараз мешкає один із синів, а  бабуся Юстина на схилі літ вирішила йти жити до хати, в якій все життя своє провела.

Живе Юстинія Дубровська із наймолодшим сином, а на гостини до неї частенько навідується вся велика родина, бо ж проживають її вже дорослі діти недалечко – троє синів і донька в Городку, ще один син – в Прилісному, а друга донька – в Маневичах. Внуки ж майже всі вже одружилися й роз’їхалися по різних містах. 

Сама ж довгожителька помаленьку ходить, порається на обійсті й всю свою велику родину обігріває своїм теплом і любов’ю, кожному просить у Господа миру й здоров’я. 

Юлія Музика.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel