Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Порошенко з командою подарували будинок родині, дім якої розбомбили

Порошенко особисто вручив родині ключі від квартири.

ЄС.

Порошенко з командою подарували будинок родині, дім якої розбомбили

В ніч з 13 на 14 червня будинок родини Повних у Мар’їнці накрив артилерійський снаряд. Будинок знаходився у так званій «сірій зоні». Сім’я залишилась без даху над головою – попри обіцянки місцевої влади допомогти

Петро Порошенко під час робочої поїздки на Донбас разом з командою «Європейської Солідарності» зустрівся із родиною і вручив їм ключі від нового дому.

 «Родина Повних дивом залишилася жива. У червні Мар’їнку, де вони мешкали, обстрілювали бойовики. Артилерійський снаряд потрапив у їхніх приватний будинок. Їм на допомогу одразу ж вирушили українські воїни, які розібрали завали та доставили родину в лікарню.

Увесь цей час сім’я з маленькою донечкою Варварою поневірялася і виживала лише завдяки допомозі волонтерів. Щасливий, що нарешті їхня мрія про власний будинок здійснилася.

Увесь цей час сім’я з маленькою донечкою Варварою поневірялася і виживала лише завдяки допомозі волонтерів. Щасливий, що нарешті їхня мрія про власний будинок здійснилася», – зазначив Петро Порошенко.

 

 «Ми дякуємо всім, хто нам допомагав і підтримував у важкі часи. Ми з перших днів фактично жили на передовій і нікуди не збиралися виїжджати. Наша наймолодша з 4 років росла на лінії фронту. Ми не хочемо покидати свою землю. І ми дуже вдячні за такий неочікуваний подарунок», – сказала Тетяна Повна.

 

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel