Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У старовижівському дитсадку пройшло свято осені

Хлопчики та дівчатка, одягнені в костюми овочів, бджілок завзято танцювали, співали пісні.

starovyzhivska.gromada.org.ua

У старовижівському дитсадку пройшло свято осені

У яслах-садку «Сонечко» панувало справжнє море радості та гарних емоцій

У закладі дошкільної освіти «Сонечко» у Старій Вижівці стало традицією проводити Свято осені «День подяки», інформує Старовижівська селищна рада.

Цього року воно пройшло 7 листопада в групі №12 (вихователі Голуб Т.Л., Савчук Г.В., Римар О.І.) і своєю змістовністю та різноманітністю подарувало святковий настрій для всіх присутніх. 

Вихователі та керівник музичний Кінах Л.Ф. зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит в піснях, таночках. 

Вихователі та керівник музичний Кінах Л.Ф. зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит в піснях, таночках. Діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність у підготовці малюків до свята.

Під слова пісень та віршів, під відповідний музичний супровід діти поринули у чарівну осінню атмосферу. Вони старанно виконували ролі у інсценівках. Хлопчики та дівчатка, одягнені в костюми овочів, бджілок завзято танцювали, співали пісні.

Telegram Channel