Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку учасникам АТО розповіли, як боротися з рейдерством

Такы заходи спрямовані на соціально-психологічну реабілітацію та професійну самореалізацію учасників АТО/ООС.

Волинь-нова

У Луцьку учасникам АТО розповіли, як боротися з рейдерством

Юстиція Волині проводить інформаційну кампанію для учасників бойових дій

Юристи Микола Герасимик, Ірина Кушпетюк, Максим Усаченко відвідали чергове засідання «Клубу учасників АТО та членів їх сімей» у Луцькому міському центрі зайнятості.

Окрім питань щодо прав, пільг, соціальних гарантій та норм забезпечення, які встановлені законодавством України для військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, учасники заходу акцентували увагу на новому антирейдерському законі.

Антирейдерський закон робить угоди з нерухомістю безпечнішими.

Представник юстиції Волині Микола Герасимик в своєму інформаційному повідомлені ознайомив присутніх з новою інформаційною кампанією Міністерства юстиції України «Протидія рейдерству». Зокрема, з новелами Закону України № 1056-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», який набрав чинності 2 листопада цього року і встановлює ряд дієвих антирейдерських запобіжників.

Його норми спрямовані не лише на захист бізнесу, а й на осіб, які проводять операції з нерухомістю. Новий, так званий Антирейдерський закон робить угоди з нерухомістю безпечнішими. Нині юстицією Волині іде активна кампанія щодо його роз'яснення.

Учасники заходу обговорили й інші питання, які стосувалися захисту прав та свобод цієї категорії громадян та відповіли на їх запитання.
У таких заходах управління юстиції постійно бере участь і, за словами її організаторів, вони спрямовані на соціально-психологічну реабілітацію та професійну самореалізацію учасників антитерористичної операції.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel