Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У волинських поштових відділеннях збирали кошти на медичне обладнання

Завдяки збору коштів у відділеннях «Укрпошти» вдалося придбати цей Монітор пацієнта.

Фото: ВОДТМО

У волинських поштових відділеннях збирали кошти на медичне обладнання

Учора голова правління МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» Вадим Хаджиоглов та директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Люсак передали лікарям ВОДТМО апаратуру для спостереження за станом важкохворих діток – Монітор пацієнта ВМ800А.

Прилад встановили у педіатричному відділенні № 3, де лікують маленьких пацієнтів з онкологічною патологією. Завідувачка відділення №3 з центром дитячої онко-гематології Яна Рижко розповіла, що монітор пацієнта забезпечить цілодобовий контроль за важливо життєвими функціями хворих. Наразі у центрі лікують 17 юних волинян, йдеться на сайті ВОДТМО.

Прилад встановили у педіатричному відділенні № 3, де лікують маленьких пацієнтів з онкологічною патологією. 

Голова правління МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» Вадим Хаджиоглов розповів, що у рамках проекту «Діти проти раку» закуповують обладнання для лікарень, медикаменти. Так завдяки збору коштів у відділеннях «Укрпошти» вдалося придбати цей Монітор пацієнта.

Директор Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак зауважив, що «Укрпошта» співпрацює з МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» вже понад п’ять років. Цього разу протягом трьох місяців вдалося зібрати кошти на придбання згаданого обладнання. Жителі Луцька та області у поштових відділеннях жертвували гроші, починаючи від внесків у розмірі 5-10 гривень.

Генеральний директор КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Сергій Ляшенко щиро подякував усім благодійникам.

Telegram Channel