Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що буде замість обласних управлінь юстиції

Волинське і Рівненське головні територіальні управління юстиції мають увійти до складу Західного у Львові.

ФОТО: Главком

Що буде замість обласних управлінь юстиції

В Україні ліквідують головні територіальні управління юстиції в областях. Замість них буде створено 8 міжрегіональних підрозділів. Наразі оголошено конкурс на заміщення посад їх керівників

Волинське і Рівненське головні територіальні управління юстиції мають увійти до складу Західного міжрегіонального управління з центром у Львові.

За результатами конкурсу буде призначено начальників міжрегіональних управлінь міністерства юстиції України: Західного з центром у Львові, Південно-Західного з центром в Івано-Франківську, Центрально-Західного з центром у Хмельницькому, Центрального (м. Київ), Північно-Східного з центром у Сумах, Південно-Східного з центром у місті Дніпро, Південного з центром в Одесі і Східного з центром у Харкові.

Перший етап конкурсу – тестування відбудеться 18 листопада цього року за адресою: м. Київ, вулиця Січових Стрільців. Початок о 10-й годині.

Заяви від охочих взяти участь у конкурсному відборі приймають до 12 листопада включно.

Тим часом у Рівному оголосили конкурс «Якби я став суддею...»

З нагоди Дня працівників суду Рівненський апеляційний господарський суд розпочав  конкурс серед школярів на тему: «Якби я став суддею…» 

Започатковуючи  у минулому році цей конкурс, його ініціатори прагнули ознайомити з роботою суду учнів шкіл і виховати з підростаючого покоління, яке завтра будуватиме майбутнє України, правосвідоме суспільство.

Конкурс проводиться на добровільних засадах і він є відкритим. До участі в конкурсі запрошують учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Рівненщини і сусідніх областей.

Роботи учасників разом з реєстраційною анкетою слід подати до 5 грудня цього року на поштову адресу Північно-західного апеляційного господарського суду (м. Рівне, вул. Яворницького, 59, 33001) чи електронну пошту  [email protected]  з приміткою  «Конкурс «Якби я став суддею», або подати особисто у канцелярію суду.

Визначення і нагородження переможців відбудеться публічно у приміщенні суду за участі організаторів конкурсу з висвітленням цієї події в місцевих засобах масової інформації, а також кращих конкурсних робіт – на офіційному веб-сайті суду та сторінці суду у мережі Фейсбук.

Валентин СТАВСЬКИЙ.
 

Telegram Channel