Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Працівників культури Любешівщини привітали з професійним святом

Урочистості до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Любешівська РДА

Працівників культури Любешівщини привітали з професійним святом

У Будинку культури Любешівської селищної ради відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, участь в яких взяли представники установ культури району

Слова вітань із професійним святом звучали від голови районної державної адміністрації Сергія Фесика, голови Любешівської селищної ради Олега Куха, заступника голови Любешівської селищної ради, начальника управління гуманітарної політики Ольги Кух та директора Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради Анатолія Ковальчука.

– Шановні працівники культури! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ваша самовіддана творча праця, майстерність і професіоналізм вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю та витонченістю. Це свято – винагорода за вашу повсякденну працю, віддане служіння мистецтву. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Творчих вам здобутків, миру та любові, благополуччя та злагоди у ваших родинах, - звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Сергій Фесик.

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну!

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток галузі культури, відродження народної творчості, популяризацію національних звичаїв і обрядів та з нагоди Всесвітнього дня працівників культури та аматорів народного мистецтва кращі працівники галузі культури нагороджені почесними грамотами райдержадміністрації та селищної ради.

Протягом урочистостей лунали пісенні вітання від працівників Будинку культури Любешівської селищної ради.

Джерело: Любешівська РДА
Telegram Channel