Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ківерцівський голова просить не продавати комунальні приміщення, розташовані у місті

Привабливе приміщення, правда?

facebook/kivlib

Ківерцівський голова просить не продавати комунальні приміщення, розташовані у місті

Володимир Жгутов звернувся до мешканців громади щодо недопущення продажу районною радою комунального майна на території міста Ківерці

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада. 

У зверненні ківерцівський міський голова Володимир Жгутов каже про те, що депутати Ківерцівької районної ради на сесії, яка відбудеться завтра, збираються відчужити кілька приміщень у місті Ківерці. Йдеться зокрема про нежитлові приміщення колишньої стоматполіклініки (вул.Шевченка, 3), колишнього інфекційного відділення (ву.Шевчека, 18) та частину приміщення (вул.Шевченка, 6).

Нещодавно відбулася бюджетна комісія Ківерцівської районної ради. За словами Володимира Жгутова, з позиції депутатів він зрозумів, що згадані приіщення будуть відчужені, а затим продані.  

Тим часом Ківерцівська ОТГ потребує приміщень для виконання соціально-культурних функцій. Ще 25 вересня Ківерцівська міська рада звернулася до Ківерцівської районної ради, що готова прийняти в комунальну власність кілька об’єктів. 

Нещодавно відбулася бюджетна комісія Ківерцівської районної ради. За словами Володимира Жгутова, з позиції депутатів він зрозумів, що згадані приіщення будуть відчужені, а затим продані. Тому він звернувся до депутатів Ківерцівської міської ради, членів виконкому та небайдужих громадян з тим, аби вони прийшли на сесію районної ради і відстояли права громади на приміщення в місті.

Сесія Ківерцівської районної ради відбудеться завтра, 11 листопада. Початок о 10 годині.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel