Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
До конкурсу на голову УІНП допущено вісім претендентів

В УІНП невдовзі буде новий керівник.

Wadco2/Вікіпедія

До конкурсу на голову УІНП допущено вісім претендентів

Після складання тесту з іноземної мови було відсіяно частину кандидатів на посаду голови Українського інституту національної пам’яті

Список тих, хто був допущений до конкурсу, з'явився на сайті НАДС, повідомляє «Історична правда».

З сімнадцяти зареєстрованих кандидатів вибули (не склали тест або не прийшли на нього) дев'ятеро - отже, до конкурсу допущено восьмеро.

Список виглядає наступним чином:

1. Руденко Сергій Борисович. Кандидат культурології. Фахівець з музейної справи. Доцент Київського Національного університету культури та мистецтв.

2. Решетченко Дмитро Володимирович. Кандидат історичних наук. До березня 2019 року - начальник відділу Центрального державного архіву зарубіжної україніки.

3. Шамайда Тарас Анатолійович. Громадський діяч. Згідно декларації - співробітник Управління справами Апарату Верховної Ради України. Автор «Історичної правди».

4. Яблонський Василь Миколайович. Кандидат історичних наук. Доцент Національного університету «Києво-Могилянська академія». Перший заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень. 

5. Жижиян Петро Миколайович. Редактор сайту «Сегодня».

З сімнадцяти зареєстрованих кандидатів вибули (не склали тест або не прийшли на нього) дев'ятеро - отже, до конкурсу допущено восьмеро. 

6. Саченко Євгеній Олександрович. Директор Великорацької загальноосвітньої школи Радомишльської міської ради Житомирської області.

Примітка. Поширена раніше інформація про старшого майстра лісу, який братиме участь у конкурсі, не відповідає дійсності. Помилка виникла через те, що у відповіді на запит, яку «Історична правда» отримала від НАДС, прізвище претендента було вказано з помилкою - «Савченко». У електронній базі декларацій є лише одна людина на ім'я Савченко Євгеній Олександрович - і вона працювала в ДП «Київське лісове господартво». 

7. Джердж Сергій Федорович. Кандидат політичних наук. Голова Української республіканської партії. Голова Громадської ліги «Україна — НАТО».

8. Дробович Антон Едуардович. Кандидат філософських наук. Керівник освітніх програм Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр». Доцент Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. Експерт з питань культури і освіти Інституту суспільно-економічних досліджень.

Telegram Channel