Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Володимирі-Волинському вшанували пам’ять українських жертв окупаційних режимів

Квіти до дошки Пам’яті загиблим учасникам АТО та символічного хреста на валах Городища поклала заступник міського голови Лариса Кулікова.

volodymyrrada.gov.ua

У Володимирі-Волинському вшанували пам’ять українських жертв окупаційних режимів

Пам’ять українських жертв окупаційних режимів у княжому місті вшанували покладанням квітів до дошки Пам’яті загиблим учасникам АТО та символічного хреста на валах Городища

Згідно рішення Волинської обласної ради від 2 лютого 2017 року з метою відновлення історичної справедливості, збереження національної пам’яті, вшанування українців, які загинули від рук окупантів 8 листопада на території області визнане Днем пам’яті українських жертв окупаційних режимів, інформує Володимир-Волинська міська рада.

На знак скорботи за закатованими та невинно вбитими українцями квіти до дошки Пам’яті загиблим учасникам АТО та символічного хреста на валах Городища поклала заступник міського голови Лариса Кулікова.

У таборі у Володимирі-Волинському щоденно помирало 200-250 осіб, а за час функціонування табору в ньому загинуло 25 тисяч осіб. 

На території Волинської області в роки Другої світової війни німці створили три великі табори для радянських військовополонених – у містах Володимир, Ковель та Луцьк.

У таборі у Володимирі-Волинському щоденно помирало 200-250 осіб, а за час функціонування табору в ньому загинуло 25 тисяч осіб, 11 тисяч померли у Ковельському таборі, 10 тисяч 530 осіб – у Луцькому.

Telegram Channel