Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Пасинок із другом ледь не до смерті побив вітчима, ветерана АТО, і свою матір

Ігор Панов, позивний "Хан".

facebook.com/Тетяна Руденька

Пасинок із другом ледь не до смерті побив вітчима, ветерана АТО, і свою матір

Уночі 10 листопада в під'їзді власного будинку в Києві на сходах між поверхами знайшли учасника російсько-української війни, бійця 90-го батальйону Ігора Панова, позивний «Хан», і його дружину

Про це у фейсбуці повідомила волонтерка Тетяна Грубенюк із позивним «Руденька», передає LB.ua.

Терміново були проведені операції обом. Під час трепанації черепа в Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата.

«Знайдені непритомними, з проломленими головами... ОБОЄ!!! Їх доставили в 17 лікарню. Терміново були проведені операції обом. Під час трепанації черепа в Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані - трохи менше. Обоє в комі й на апаратах штучної вентиляції», - пише волонтерка.

Згідно з повідомленням, в Оксани стан стабільно тяжкий. У «Хана» - критичний.

«Спілкувалася з поліцією, що сталося - ніхто не знає! Знайшли їх сусіди. Ніхто не чув ні сварок, ні криків чи бійки! Били чимось дуже важким і з особливою жорстокістю», - додала Тетяна Руденька.

Під час чергової сварки син намагався побити матір, тому за жінку заступився вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, з яким і завдали подружжю тілесних ушкоджень і втекли.

Також про те, що сталося, повідомив ексголова Луганської ОДА, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

Оновлення 7:30. Пресслужба поліції повідомила, що в нападі на «Хана» підозрюють його пасинка.

«Ми встановили, що вчора ввечері [9 листопада] між сином і матір'ю в телефонній розмові виник конфлікт. Тому хлопець приїхав до будинку, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тому за жінку заступився вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, з яким і завдали подружжю тілесних ушкоджень і втекли. Чоловіка і жінку госпіталізували і прооперували», - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов.

Їм закидають ч.2 ст.15 і ч.2 ст.115 Кримінального кодексу - замах на вбивство.

Telegram Channel