Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дощ паралізував Київ

Затори утворились на всіх мостах.

kyiv.depo.ua

Дощ паралізував Київ

Автомобільні затори паралізували одразу кілька центральних проспектів і основні магістралі

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на дані сервісу Google.

Так, шалені затори утворились на проспекті Перемоги, Повітрофлотському проспекті, проспекті Валерія Лобановського та Голосіївському проспекті.

Також затори зафіксовані у більшості районів столиці. Ускладнений рух транспорту на правому березі Києва, а саме на вулиці Богатирська, вулиці Семена Скляренка, вулиці Олени Теліги, біля станції метро «Героїв Дніпра», на проспекті Героїв Сталінграду, вулиці Набережно-Рибальська, вулиці Набережно-Хрещатицька. Ускладнений рух транспорту біля станцій метро «Золоті ворота», «Театральна», на вулиці Басейна. 

Шалені затори утворились на проспекті Перемоги, Повітрофлотському проспекті, проспекті Валерія Лобановського та Голосіївському проспекті. 

Крім того, затори утворились на всіх мостах, а саме на Північному, Південному, Дарницькому, а також на мосту імені Патона та мосту Метро. 

На лівому березу затори утворились біля станцій метро «Позняки», «Славутич», «Лівобережна», проспекті Миколи Бажана, Дарницькому шосе, Броварському проспекті та проспекті Соборності.


Затори зафіксовані у більшості районів столиці.
 
Telegram Channel