Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Україну хочуть зробити великою колонією під гарними гаслами», – організатор акції протесту проти продажу землі на Волині

Сьогодні президент Володимир Зеленський запевнив, що іноземці та іноземні компанії отримають змогу купувати українську землю лише за результатами всеукраїнського референдуму.

Pixabay

«Україну хочуть зробити великою колонією під гарними гаслами», – організатор акції протесту проти продажу землі на Волині

Голова Асоціації фермерів і приватних землевласників нашої області Руслан Хомич прокоментував мітинги та перекриття доріг, що відбулися по всій країні

Волинські аграрії сьогодні перекривали дорогу Луцьк – Ковель  у Кременці Рожищенського району, а також трасу в селі Верба Володимир-Волинського району. Схожі акції відбулися по всій Україні.

Фермер впевнений, що чимало волинян втратять робочі місця і можливість придбати харчові продукти за доступною ціною, якщо запланованні законодавчі нововведення будуть ухвалені. 

«Із незрозумілих причин люди, яких ми найняли на роботу (президент, більшість депутатів) вносять законопроект, який не передбачає, що на цій землі мають залишитися українці», – так пояснив привід до протесту Руслан Хомич.

Фермер каже, що Україна не готова до обігу землі сільгосппризначення. Він впевнений, що чимало волинян втратять робочі місця і можливість придбати харчові продукти за доступною ціною, якщо запланованні законодавчі нововведення будуть ухвалені. 

«Україну хочуть зробити великою колонією під гарними гаслами», – підсумував Руслан Хомич.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel