Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підприємство-боржник виплатить понад 1мільйон гривень 16 лучанам

Мін’юст відкрив доступ до реєстру підприємств-боржників.

ГТУЮ у Волинській області

Підприємство-боржник виплатить понад 1мільйон гривень 16 лучанам

Стягнення заборгованості по виплаті заробітної плати — це одна із найважливіших функцій у роботі органів державної виконавчої служби Волині

Ця сфера дозволяє державним виконавцям на найвищому рівні показати, що права громадян в Україні дійсно захищають та відстоюють, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Луцький районний відділ державної виконавчої служби з державного підприємства «Луцький КХП №2» на користь 16 громадян стягнув 1 мільйон 148 тисяч грн заборгованості по зарплаті.

Так, нещодавно Луцький районний відділ державної виконавчої служби з державного підприємства «Луцький КХП №2» на користь 16 громадян стягнув 1 мільйон 148 тисяч грн заборгованості по зарплаті та інших виплатах пов`язаних з трудовими правовідносинами.

Державні виконавці роблять усе можливе, щоб українці отримали зароблені гроші. Нагадаємо, Мін’юст відкрив доступ до реєстру підприємств-боржників та запустив в усіх регіонах штаби з контролю виконання рішень про стягнення заборгованості.

Telegram Channel