Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Військовослужбовець підірвався на міні терористів

Герої не вмирають!

Зміст

Військовослужбовець підірвався на міні терористів

Під час виконання бойового завдання на Світлодарській дузі, полтавець Юрій Олійник підірвався на міні терористів. 15 листопада йому було б 44 роки

Сапер, з позивним «Полтава», загинув у неділю, 10 листопада.

Його побратим і журналіст Володимир Кухар повідомив, що 15 листопада Юрій Олійник мав би святкувати свій 44-ий день народження:

«Був досвідченим бійцем і дуже хорошою людиною. І взводний, і ротний командири характеризують Юру з найкращої сторони. Фанат полювання. Любив хазяйнувати, смачно готував. Залишилося двоє дітей - син і дочка, 1996 і 1998 років народження. 15 листопада мав бути 44-ий день народження Юри. Слава Україні! Героям слава!».

Юра вийшов на своє останнє бойове завдання як сапер на Світлодарській дузі.

За словами Володимира Кухара, полтавець був бійцем 12-го батальйону територіальної охорони (згодом - 12 ОМПБ). Юра вийшов на своє останнє бойове завдання як сапер на Світлодарській дузі. Юрій Народився 1974 року на Полтавщині, у Кобеляцькому районі. Жив у Києві.

Прийшов із третьою хвилею мобілізації, з якою прийшло багато добровольців. Під час війни у 2014-2015 роках служив у 3 взводі 2 роти 12 батальйону, згодом – командиром відділення у 4 роті 12 батальйону. Отримав звання старшини.

Джерело: Зміст
Telegram Channel