Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянин – в топ-5 світового рейтингу баскетболу 3х3

Рейтинг складається за турнірами, які були проведені протягом декількох років.

Старий Луцьк

Волинянин – в топ-5 світового рейтингу баскетболу 3х3

Володимир Шевчук - центровий БК «Старий Луцьк» - посів високе четверте місце у рейтингу кращих гравців баскетболу 3х3 у своїй віковій категорії

Про це пише ФБУ.

Третім в категорії U-18 став партнер Володимира Шевчука по збірній Ілля Заєць. Цікаво, що Заєць став кращим з українців в усіх шести категоріях (по три в жінок та чоловіків)

Відразу за Зайцем, на четвертому місці у рейтингу виявився центровий команди «Старий Луцьк» Володимир Шевчук. Зовсім трохи не дотягнув до Топ-10 Микита Константиновський, який опинився на 11 сходинці.  До слова, тренером збірної України U-18 з баскетболу 3х3 є головний тренер БК «Старий Луцьк» Володимир Журжій.

Заєць став кращим з українців в усіх шести категоріях (по три в жінок та чоловіків)

Володимир Шевчук зауважує: «Дізнався про цю інформацію з інтернету. Стежу за новинами Федерації баскетболу України. Побачив інформацію про мого друга Іллю Зайця, який зайняв третє місце в рейтингу і заодно помітив, що я посів четверте місце. Це завжди приємно і мотивує іти далі, грати ще більше турнірів. Четверте місце в світовому рейтингу – доволі високий результат. Цей рейтинг складається за турнірами, які були проведені протягом декількох років. Я поїздив по  дуже багатьох турнірах з баскетболу 3х3, побував в різних країнах світу. Взяв участь у чемпіонаті Європи та чемпіонаті світу, грав в Суперлізі 3х3, за «Промбудсферу» грав. В більшості турнірів ми перемагали і за ці турніри дають певну кількість очок. Ці очки сумуються і виходить загальний рейтинг».

Джерело: Старий Луцьк
Telegram Channel