Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцькі рятувальники вчилися долати стрес

Робота рятувальників повсякчас пов’язана із стресовими ситуаціями, тож такі тренінги необхідні.

vl.dsns.gov.ua

Луцькі рятувальники вчилися долати стрес

У Луцьку рятувальники взяли участь у тренінгу з профілактики та подолання стресових ситуацій під час виконання завдань за призначенням

Працівниця служби психологічного забезпечення провела тренінг з працівниками 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька, спрямований на профілактику та подолання стресових ситуацій, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

Зважаючи на те, що робота рятувальників повсякчас пов’язана із стресовими ситуаціями, психолог ознайомила співробітників ДСНС із способами подолання психологічної напруги та стресів в умовах ліквідації надзвичайних подій та після них.

Психолог ознайомила співробітників ДСНС із способами подолання психологічної напруги та стресів в умовах ліквідації надзвичайних подій та після них. 

Крім того, було актуалізовано уявлення рятувальників про стрес, його причини, окреслені емоції та почуття, що провокують стрес, про шкоду стресу для організму людини та виявлено типи ситуацій, що є найбільш стресовими у повсякденному житті, і способи реагування учасників на зазначені ситуації.

Telegram Channel