Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сьогодні волиняни презентуватимуть у Грузії «Апокрифи» Лесі Українки

І світ оцінить луцьких театралів.

Гармидер

Сьогодні волиняни презентуватимуть у Грузії «Апокрифи» Лесі Українки

Вже уп'яте цього року театр «Гармидер» випадає надзвичайно почесна місія представляти Україну за кордоном

Волиняни виступлять на міжнародному театральному фестивалі. «13 листопада презентуємо Україну в Грузії. Граємо «Апокрифи» улюбленої Лесі Українки в дивовижному місті Батумі!» - інформують на фейсбук-сторінці луцькі театрали.

 

 Наразі акторська група перебуває у Сакартвело, де з особливим трепетом готується до показу «Апокрифів» із творів нашої землячки — Лесі Українки: «Прокляття Рахілі», «Що дасть нам силу?» і «На полі крові». «Євангеліє» від Юди і дві інші неканонічні біблійні історії пов’язані із земним шляхом Христа презентуватимемо на міжнародному театральному фестивалі в місті Батумі. Фінансову підтримку в здійсненні поїздки надала Луцька міська рада», - йдеться у дописі.

 «Євангеліє» від Юди і дві інші неканонічні біблійні історії пов’язані із земним шляхом Христа презентуватимемо на міжнародному театральному фестивалі в місті Батумі.

Нещодавно театр «ГаРмИдЕр» мав приємність представляти Україну аж на двох міжнародних театральних фестивалях у Литві. «Ми кожну поїздку за кордон сприймаємо не тільки як можливість показати свій театр, а й ставимо перед собою задачу познайомити колективи з інших країн із українською драматургією і театром, викликати інтерес до пізнання нашої культури», - зазначається у дописі на сторінці у фейсбуці.

 

 

Telegram Channel