Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Депутати Головненської громади  проти можливого приєднання до Любомльської ОТГ

Позиція обранців - одностайна.

Головненська громада

Депутати Головненської громади проти можливого приєднання до Любомльської ОТГ

Сьогодні відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії Головненської селищної ради 7 скликання

В порядок денний було включено 17 питань і основним з них було про звернення депутатів Головненської селищної ради стосовно можливості включення Головненської ОТГ до Любомльської ОТГ.

Як обранці громади ми занепокоєні можливим включенням Головненської селищної ради до складу Любомльської міської ради, у зв’язку з цим висловлюємо свою незгоду щодо вищевказаного рішення.

Депутати одноголосно вирішили звернутися до керівництва держави,області,району з таким зверненням: «Ми, депутати Головненської селищної ради , беручи до уваги протокол засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та субрегіонального рівнів Волинської області від 29.10.2019 року, утвореної відповідно до розпорядженням голови Волинської ОДА 01.03.2019 року №109, глибоко обуренні упередженим ставленням до думки і потреб громад, відвертим ігноруванням їх законних прав, свобод та інтересів. Як обранці громади ми занепокоєні можливим включенням Головненської селищної ради до складу Любомльської міської ради, у зв’язку з цим висловлюємо свою незгоду щодо вищевказаного рішення».

Джерело: Головненська громада
Telegram Channel