Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Баканов про «вибитий зуб»: «За почуттям гумору Богдана не слідкую»

«Звісно, у нас не було ніякої бійки».

Фото «Українська правда».

Баканов про «вибитий зуб»: «За почуттям гумору Богдана не слідкую»

Як і передбачалося, вони все спростували…

Голова Служби безпеки Іван Баканов запевняє, що підтримує з керівником Офісу президента Андрієм Богданом суто робочі стосунки. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому», інформує «Українська правда».

«У мене з Богданом немає ніяких стосунків, окрім робочих. Я прийшов працювати на державу, а не вибудовувати стосунки з Богданом. Чим менше в тебе дружніх стосунків, у тому числі на новому робочому місці, тим менше кінджалів буде з часом в спині».

«Чим менше в тебе дружніх стосунків, у тому числі на новому робочому місці, тим менше кінджалів буде з часом в спині».

Стосовно чуток та міфів, якими обростають стосунки з головою Офісу президента, Баканов зазначив, що не знає джерела їх походження. Історію про «вибитий зуб» почув від дружини. На ремарку журналіста, що Богдан інколи у соцмережі сам підігріває інтерес до цих фейків, голова СБУ зазначив, що за гумором керівника ОПУ не слідкує: у політиці Баканов симпатизує почуттю гумору президента США Дональда Трампа.

«Ви знаєте, я зараз не встигаю слідкувати за такими новинами. Першою  мені інформацію про це мені скинула дружина, другою чи третьою людиною був безпосередньо сам Богдан. Звісно, у нас не було ніякої бійки. Навіть з точки зору фізики: це ж якої сили має бути удар, щоб вибити зуба!»

«Звісно, у нас не було ніякої бійки».
«Звісно, у нас не було ніякої бійки».

 На ремарку, що Богдан намагається нав’язати певних людей для призначення СБУ Баканов зазначив: «Мені важко щось нав’язати, а нав’язати президенту – неможливо».

На початку липня співрозмовники «Української правди» в оточенні Зеленського розповіли про назріваючий конфлікт між Богданом та Бакановим на ґрунті кадрових призначень.

Баканов – друг дитинства Зеленського, вони навчалися в одному класі. До того, як очолити одне із найважливіших силових відомств, він працював юристом студії «Квартал 95».

Telegram Channel