Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Мовчання – знак згоди? Зеленський має висловитись щодо диких заяв Коломойського!

«Жидобандерівець» виявився продажним баригою.

Цензор.НЕТ

Мовчання – знак згоди? Зеленський має висловитись щодо диких заяв Коломойського!

Президент Володимир Зеленський має чітко пояснити українському суспільству своє ставлення до останніх заяв олігарха Коломойського щодо того, що потрібно дружити з Росією, взяти в неї 100 мільярдів доларів, а кров, пролита на Донбасі, забудеться через 5-10 років

Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ростислав Павленко.

Варто не відсиджуватися, а чітко зробити заяву – чи те, що говорить Коломойський, сприймати як певну чернетку, яка через півроку стане для нас реальністю?

 

Ростислав Павленко.
Ростислав Павленко.

 «Прозвучали надто серйозні заяви. Ми бачимо надто знакові рішення судів на користь Коломойського. Президент Зеленський має висловитися дуже чітко і прямо – як він сприймає подібні перспективи. Бо ми раніше бачили дуже цікаву кореляцію між тим, що говорить Коломойський – і що потім робить українська влада – і щодо призначень, і щодо рішень щодо пріоритетів державної політики, щодо законопроектів, які подаються», – зазначив Павленко.

«Щоб не виникало у суспільства запитань, варто не відсиджуватися, а чітко зробити заяву – чи те, що говорить Коломойський, сприймати як певну чернетку, яка через півроку стане для нас реальністю? Чи це «фантазії одного олігарха», але тоді за такі фантазії мала б наступити відповідальність», – переконаний Ростислав Павленко.  

Джерело: ЄС.
Telegram Channel