Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Слуга народу» Холодов живе з сім'єю на Кіпрі і пролобіював у Раді свій бізнес (відео)

Що скаже керівництво фракції і Зеленський?

Цензор.НЕТ

«Слуга народу» Холодов живе з сім'єю на Кіпрі і пролобіював у Раді свій бізнес (відео)

Народний депутат від «Слуги народу» Андрій Холодов відстоював у комітеті Ради не державні, а власні приватні інтереси - під виглядом боротьби з тютюновими монополістами

Про це повідомила на своїй сторінці в Фейсбук головний редактор «Схем» Наталія Седлецька, інформує Цензор.НЕТ.

«Є такий Слуга народу Андрій Холодов. Ми ще під час виборів публічно попереджали, що він - бізнесмен, до висунення в Раду в основному жив не в Україні. Кум Віктора Медведчука. Але керівництво партії на це не звернуло уваги і залишило його в списку.

Кум Медведчука Андрій Холодов непогано влаштувався у Слузі народу.
Кум Медведчука Андрій Холодов непогано влаштувався у Слузі народу.

  Пройшовши у ВР, Холодов отримав посаду заступника голови комітету з питань фінансів і податків. І які ж законодавчі нововведення проштовхує він мало не в першу чергу через свій комітет? Лобіює зміну формули розподілу доходів між різними учасниками ланцюжка з торгівлі сигаретами. Найбільший профіт дістається роздрібним мережам. Зростає і маржа оптовиків. Монобільшість голосує «за».

В результаті документально доводять, що сім'я депутата Холодова має відношення до повного циклу дистрибуції сигарет: від оптової закупівлі у виробників (через фірму «Сіті Трейдинг Компані») і поширення цих партій в кіоски на транспортних зупинках (оформлені на фірму «Київ Маркет Солюшн») до роздрібного продажу в цих кіосках через дві фірми («Віктрум» і «Інтертабако»).

Все це відбувається на тлі поширення чуток, що Холодов тримає велику мережу кіосків із продажу сигарет», - пише Седлецька. Оскільки сам Холодов заперечує причетність до тютюнового бізнесу, «Схеми» впродовж місяця проводили журналістське розслідування. В результаті документально доводять, що сім'я депутата Холодова має відношення до повного циклу дистрибуції сигарет: від оптової закупівлі у виробників (через фірму «Сіті Трейдинг Компані») і поширення цих партій в кіоски на транспортних зупинках (оформлені на фірму «Київ Маркет Солюшн») до роздрібного продажу в цих кіосках через дві фірми («Віктрум» і «Інтертабако»).

«Якщо я не помиляюся, це перший випадок у цьому скликанні Ради, коли документально доведено лобіювання депутатом від «Слуги народу» кращих умов для власного бізнесу. Думаю буде дуже цікаво простежити за реакцією на це викриття керівництва фракції і президента Зеленського», - зазначає журналістка.

 

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel