Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Десяту шахту очолив донеччанин

За тридцять років будівництва нової шахти у директорському кріслі сиділо майже десяток керівників.

spfu.gov.ua

Десяту шахту очолив донеччанин

Від минулої середи вугільне підприємство №10 очолив Олександр Стойловський, який раніше працював на шахті «Капітальна» ДП «Мирноградвугілля»

Його представив Роман Надолинний - директор дирекції з будівництва об’єктів, яка виступає замовником нової підземки.

Колишній очільник вугільного підприємства Григорій Бар у Міністерстві енергетики та захисту довкілля написав заяву на звільнення. Своє бажання розрахуватися із займаної посади мотивував відсутністю фінансування гірничого підприємства та будь-яких перспектив його подальшого будівництва й завершення. У державному бюджеті на 2020 -й рік, у його другому читанні, грошові видатки на шахту № 10 так і не з’явилися.

Гірники досі не отримали заробітну плату за вересень і жовтень. На запитання присутніх про те, як далі працюватимуть, новоспечений керівник відповів, що, посилаючи на Волинь, в уряді йому гарантували підтримку. 

Як розповів голова первинного осередку НПГ України Василь Прадід, гірники досі не отримали заробітну плату за вересень і жовтень. На запитання присутніх про те, як далі працюватимуть, новоспечений керівник відповів, що, посилаючи на Волинь, в уряді йому гарантували підтримку.

До речі, за тридцять років будівництва нової шахти у директорському кріслі сиділо майже десяток керівників. А завершити «будову століття» так ніхто й не зміг.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel