Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для споживачів газу у Володимирі-Волинському відкрили Центр обслуговування клієнтів

Установа працюватиме без перерви на обід

prm.ua

Для споживачів газу у Володимирі-Волинському відкрили Центр обслуговування клієнтів

Крім консультацій з розрахунками є можливість вирішити питання технічного характеру

У Володимирі-Волинському відкрили Центр обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз». Він працюватиме для близько 25 тис споживачів міста та прилеглих районів, інформує Інтерфакс-Україна.

Центр обслуговування в Володимирі-Волинському став четвертим у мережі Центрів обслуговування «Волиньгазу», які працюють у форматі «відкритого простору».

В одному місці клієнти оперативно отримуватимуть весь спектр послуг, що стосуються газопостачання.

Клієнти міста та найближчих районів можуть отримати якісні консультації та сервісне обслуговування в новому форматі. Відвідувачів нового офісу - фізичних і юридичних осіб консультуватиме  5 комунікабельних менеджерів.

В одному місці клієнти оперативно отримуватимуть весь спектр послуг, що стосуються газопостачання.

Крім консультацій з розрахунками є можливість вирішити питання технічного характеру - це видача технічних умов на підключення до систем газопостачання, узгодження проектної документації, замовлення послуг з технічного обслуговування або ремонту газового обладнання, тощо

Щоб споживачі приходили за звичною їм адресою (вул. Сагайдачного, 85), розташування ЦОКу не змінювали, а лише модернізували вже існуюче приміщення за новими стандартами. Особливу увагу приділено зручному зонуванню, щоб клієнт міг легко орієнтуватися всередині офісу. Все обладнано так, щоб відвідувачам було приємно і максимально комфортно себе почувати - стильний інтер'єр, просторий і світлий зал очікування, зручні дивани, безплатний Wi-Fi і кулер з водою.

Центр обслуговування клієнтів буде працювати з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 год. без перерви на обід. Адреса центру: м. Володимир-Волинський, вул. Сагайдачного, 85. 

Telegram Channel