Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Герасимов: «Нападки на Порошенка – це спроба влади прикрити власні провали»

Артур Герасимов.

ЄС.

Герасимов: «Нападки на Порошенка – це спроба влади прикрити власні провали»

Продукування юридично нікчемних звинувачень на адресу Порошенка з боку ДБР – це намагання влади прикрити власні провали в економіці та міжнародній політиці. Про це заявив під час брифінгу співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов. Він зазначив, що з 1 січня буде знята недоторканість з усіх народних депутатів, тому конвульсії керівництва ДБР навколо Порошенка – це спроби влаштувати «інформаційне шоу для прикриття»

«Виникає питання: навіщо все це потрібно за місяць до того, як буде знята недоторканість згідно з законом, який  вніс до парламенту свого часу Петро Порошенко. Відповідь очевидна – тому що потрібно шоу, аби відволікти увагу від катастрофічних провалів майже по всіх напрямках діяльності нової влади. Аби відволікти увагу від бюджету розчарування і невиконаних обіцянок, від капітуляції, яка може кінцево відбутися під час зустрічі з Путіним. Аби відволікти увагу від низки корупційних скандалів в середині «Слуги народу», – зауважив він.

Проте активно вже шість місяців більше 30 слідчих з усієї України розслідують заяви Портнова в інтересах країни-агресора по справі про події в Керченській протоці, справу про наказ про контрнаступ, який відав Петро Порошенко,  завдяки якому було звільнено значну частину окупованого Донбасу.

Народний депутат також звернув увагу, що чомусь силовикам не  вистачає ресурсів і сил на розслідування справ Майдану та злочинів Януковича. Проте активно вже шість місяців більше 30 слідчих з усієї України розслідують заяви Портнова в інтересах країни-агресора по справі про події в Керченській протоці, справу про наказ про контрнаступ, який відав Петро Порошенко,  завдяки якому було звільнено значну частину окупованого Донбасу.

«Коли ми бачимо реальні спроби вплинути через  український ДБР  на попереднє рішення Міжнародного трибуналу з морського права в Гамбурзі, коли ми бачимо справи, які вони відкривають по контрнаступу, коли був звільнений Донбас, то я хочу заявити  – нам  все одно хто буде очолювати ДБР – головне, аби це була проукраїнська людина. ДБР – має бути українським ДБР, а не феесбешним», – підкреслив Артур Герасимов.      

Джерело: ЄС.
Telegram Channel