Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Микола Княжицький: «Нова влада – це типові представники Антимайдану»

Микола Княжицький.

ЄС.

Микола Княжицький: «Нова влада – це типові представники Антимайдану»

В шосту річницю Революцію гідності перед Україною знову постали старі загрози втрати державності, української ідентичності, повернення в болото «русского мира» і «совка», – про це на сторінці у Фейсбуці написав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький

Політик підкреслив, що в державній політиці відходять на другий план і замінюються клоунократією всі ті цінності, за які боролися українці: рух до ЄС, розвиток та підтримка української мови та культури, сильна українська армія, яка може дати відсіч агресору.

Росія вважає, що українці – це «генетично рабська» нація, якою можна управляти своїм намісником. А «антимайданівці» – що на протести можна виходити лише за гроші. Але ми знаємо, що гідність неможливо купити. Якщо вона є – у ворогів не вийде нічого.

«Нова влада – це типові представники Антимайдану» – написав Княжицький. 

«З офісу президента йде вказівка правоохоронцям не перейматися справами Майдану. Чому так відбувається? Для Росії Майдан – це зовнішньополітична катастрофа, там досі не вірять, що люди самостійно можуть вийти на протест і повалити їхнього намісника. Очевидно, що все позитивне, що було зроблене впродовж минулих 6 років, агресору необхідно було вирубати в корінь та скомпрометувати», – підкреслив він.  

«Як би на Майдані не було важко, ми знали, що вистоїмо, бо відчували підтримку один одного, вільних людей, які мають гідність. Росія вважає, що українці – це «генетично рабська» нація, якою можна управляти своїм намісником. А «антимайданівці» – що на протести можна виходити лише за гроші. Але ми знаємо, що гідність неможливо купити. Якщо вона є – у ворогів не вийде нічого», – наголосив народний депутат.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel