Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Володимир Ар’єв: «Плівки Труби» доводять замовний характер кримінальних справ проти Порошенка

«Після оприлюднення записів з кабінету Труби, де керівник ДБР узгоджує переслідування Порошенка з головою Офісу президента, жодних сумнівів у політичному підґрунті кримінальних справ вже немає».

ЄС.

Володимир Ар’єв: «Плівки Труби» доводять замовний характер кримінальних справ проти Порошенка

Записи, які велися у кабінеті директора ДБР Романа Труби, доводять, що кримінальне переслідування Петра Порошенка носить замовний політичний характер, і замовлення це надходило з Банкової, – про це на сторінці у мережі Фейсбук пише народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв

«Після оприлюднення записів з кабінету Труби, де керівник ДБР узгоджує переслідування Порошенка з головою Офісу президента, жодних сумнівів у політичному підґрунті кримінальних справ вже немає», – переконаний політик.

«Команда «фас» – квінтесенція нового часу. Я попереджав, що нове – це добре забуте старе. Тепер це доведено. Ця влада повільно, але наполегливо витирає здобутки попередньої, особливо в царині оборони і міжнародних відносин – саме те, що є конституційними повноваженнями президента. Ця влада за видимістю прогресивних реформ задовольняє усі інтереси Коломойського, бізнес-партнера Зеленського. Його влада вже взяла модель у Кучми, а послідовність подій у Януковича», – зауважив народний депутат.

«Після оприлюднення записів з кабінету Труби, де керівник ДБР узгоджує переслідування Порошенка з головою Офісу президента, жодних сумнівів у політичному підґрунті кримінальних справ вже немає»

«І будь-який захисник цієї влади за таких обставин є співучасником повернення України до форми правління, проти якої народ повставав двічі.

«Розумію, зараз гідність наче розкіш. Але це та розкіш, яка ще може бути доступною кожному. Бо в державі команди «фас» гідності місця нема», – пише Володимир Ар’єв.

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel