Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині викрили на вимаганні грошей групу зловмисників

Правоохоронці затримали двох жителів області на одержанні від потерпілого першого траншу грошей у сумі 2,4 тис. доларів США. 

Волинська поліція.

На Волині викрили на вимаганні грошей групу зловмисників

Слідчі детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із співробітниками управління Служби безпеки України за процесуального керівництва прокуратури області затримали двох чоловіків на вимаганні та одержанні понад 2,4 тис. доларів США від представника фермерського господарства за нерозголошення певних відомостей про його господарську діяльність

У середу, 20 листопада, близько 19 години в Луцьку слідчі детективи поліції області спільно із працівниками СБУ затримали двох жителів області на одержанні від потерпілого першого траншу грошей у сумі 2,4 тис. доларів США. 

 

 

Учора, 21 листопада, слідчі детективи поліції області оголосили обом затриманим громадянам про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст. 189 Кримінального кодексу України.

«Загалом зловмисники вимагали в потерпілого 7,2 тис. доларів США. Учора, 21 листопада, слідчі детективи поліції області оголосили обом затриманим громадянам про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст. 189 Кримінального кодексу України. Йдеться про вимагання, скоєне за попередньою змовою групою осіб. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel