Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Замінував вагони: так лжетерорист вирішував свої сімейні проблеми

Алкоголь і сімейні негаразди підштовхнули до злочину.

Поліція полтавської області

Замінував вагони: так лжетерорист вирішував свої сімейні проблеми

У ніч на 27 листопада, о 02:57, до Миргородського відділу поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування трьох вагонів потягу невідомого сполучення

Про це пише Depo.Полтава з посиланням на facebook-сторінку Миргородського відділу поліції ГУНП в Полтавській області. Згідно з повідомленням, інформація про замінування надійшла до правоохоронців у середу, 27 листопада, близько 03:00 ранку. Кінолог із собакою-шукачем обстежили потяги і територію однієї із залізничних станцій району. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

Правоохоронці швидко встановили особу «мінера», ним виявився 33-річний мешканець міста Глобино. Нетверезий чоловік сам зізнався у скоєному, його знайшли і затримали на залізничному вокзалі станції «Ромодан» у Миргородському районі. Громадянин пояснив поліцейським, що у такий спосіб хотів вирішити сімейні проблеми.

Нетверезий чоловік сам зізнався у скоєному, його знайшли і затримали на залізничному вокзалі станції «Ромодан» у Миргородському районі.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого першою частиною статті 259 Кримінального кодексу України. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності правопорушнику доведеться нести кримінальну відповідальність (за санкцією статті передбачено покарання – до шести років ув'язнення).

Telegram Channel