Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
По понеділках пенсіонерам у Луцьку показуватимуть мавп, верблюдів та ведмедів безплатно

Не соромтеся, заходьте!

Фото: zruchno.travel

По понеділках пенсіонерам у Луцьку показуватимуть мавп, верблюдів та ведмедів безплатно

Потрапити у зоопарк можна буде лише за наявності пенсійного посвідчення

Луцький зоопарк зробив черговий відчутний крок назустріч своїм відвідувачам:

«2 грудня оголошуємо понеділок днем пенсіонерів за віком. І запрошуємо цю категорію громадян до відвідин зоопарку безоплатно, але обов'язково - лише за наявності відповідного посвідчення. Впевнені, що такий крок сприятиме урізноманітненню дозвілля людей літнього віку, не позначаючись на їхньому матеріальному ставновищі. І цей крок керівництва КП - ще одне підтвердження того, що Луцький зоопарк є соціально відповідальним підприємством. Бо привести онуків до зоопарку по понеділках відтепер обійдеться лише у вартість дитячого квиточка!

Запрошуємо цю категорію громадян до відвідин зоопарку безоплатно, але обов'язково - лише за наявності відповідного посвідчення.

Принагідно уточнюємо, що працюємо без вихідних та свят, з 10.00 до 16.00 (в осінньо-зимовий період). Вартість квитків - 60 грн дорослий, 40 грн дитячий. Для студентів, пенсіонерів та організованих груп відвідувачів є знижки, які треба уточнювати на касі. Також у будні за умови попереднього замовлення проводяться платні екскурсії», - зазначають у Луцькому зоопарку.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel