Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Педагог з Камінь-Каширщини - переможниця обласного конкурсу «Викладач року-2019»

Наталія Мельник - переконала журі та здобула перемогу.

Камінь-Каширське ВПУ

Педагог з Камінь-Каширщини - переможниця обласного конкурсу «Викладач року-2019»

Наталія Мельник, викладач захисту Вітчизни (ОМЗ) Камінь-Каширського ВПУ, гідно пройшла всі випробування обласного конкурсу

На базі Луцького ВПУ будівництва та архітектури пройшов підсумковий етап обласного конкурсу «Викладач року закладу професійної (професійно-технічної) освіти - 2019» з предмета «Захист Вітчизни». У ньому взяли участь 5 учасників, які були визначені як фіналісти серед 12 претендентів закладів професійної освіти, що представили матеріали на заочний етап конкурсу.

Фіналісти проходили ряд випробувань, серед яких: тестова перевірка теоретичних знань з педагогіки, психології, методики викладання та предметних знань; презентація досвіду роботи викладача з упровадження інновацій в освітній процес; проведення показового відкритого уроку з предмета «Захист Вітчизни».

Фіналісти проходили ряд випробувань, серед яких: тестова перевірка теоретичних знань з педагогіки, психології, методики викладання та предметних знань; презентація досвіду роботи викладача з упровадження інновацій в освітній процес; проведення показового відкритого уроку з предмета «Захист Вітчизни». Роботу учасників оцінювало професійне та компетентне журі, яке, за підсумками усіх етапів, визначило переможця. Ним виявилася Наталія Мельник, викладач захисту Вітчизни (ОМЗ) Камінь-Каширського ВПУ. Вітаємо з перемогою, бажаємо їй реалізації усіх творчих задумів.

Telegram Channel