Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин збрехав поліції, що хоче підірвати Пенсійний фонд у Маневичах

За вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

rayon.in.ua

Волинянин збрехав поліції, що хоче підірвати Пенсійний фонд у Маневичах

Маневицька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинене 59-річним мешканцем одного з сіл Маневицького району завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Увечері 17 листопада 2019 року нетверезий чоловік зателефонував на лінію «102» та повідомив, що має намір наявними у нього боєприпасами підірвати  приміщення управління Пенсійного фонду України в Маневицькому районі разом із обслуговуючим персоналом.

Особу громадянина правоохоронці встановили дуже швидко. Жодних дій задля здійснення своїх погроз він вчинити не встиг. Не виявлено в його оселі також і боєприпасів.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Чоловікові повідомлено про підозру у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 259 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Наталка МУРАХЕВИЧ, прессекретар прокурора Волині.

Telegram Channel