Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські поліцейські розшукують тих, хто потрощив крісла на стадіоні

Імена капосників, які зробили це, має знати кожен у Горохові.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Волинські поліцейські розшукують тих, хто потрощив крісла на стадіоні

Невідомі бузувіри так «займалися спортом» у Горохові

Минув лише рік, як горохівчани раділи, що районна влада до невпізнанності реконструювала місцевий стадіон «Колос». Футбольне поле радувало очі дороговартісною травою, доріжки – новесеньким асфальтовим покриттям, а місця вболівальників – сучасними  кріслами. Здавалося, кожен житель мав би берегти цей чудовий дарунок для всіх поколінь. Тим паче, що в  непростий для економіки України час таким недешевим надбанням можуть похвастатися небагато провінційних містечок.  

Але!  Цими днями спортсмени району ладні  вчинити самосуд над пакісниками, котрі спотворили обличчя стадіону. Якісь хамидла вирвали з рядів, як мовиться, з нутрощами, шість пластмасових стільців.

Імена капосників, які зробили це, має знати кожен у Горохові.
Імена капосників, які зробили це, має знати кожен у Горохові.

 Якісь хамидла вирвали з рядів, як мовиться, з нутрощами, шість пластмасових стільців.

І це – не перше  варварство на спортивній арені району. Два тижні тому шкідники так само цинічно пошкодили п’ять стільців на трибуні. До слова, їх, зручні і яскраві, вартістю приблизно 400 гривень за один, спортивна еліта району на чолі з головою районної ради Тарасом Щерблюком замовляла аж у Харкові. 

Наразі горохівські поліцейські уточнюють імена підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Я ж пройшлася, здавалося, засмученими від наруги міжряддями. Поміж них натрапила на пляшку з-під вина, гірки мандаринових шкірок, окурки недешевих сигарет – «сліди» (на світлині), які молодь  безсовісно залишає після нічних походеньок і дискотек.

Ось так нагадили нікчеми. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
Ось так нагадили нікчеми. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 Тоді й захотілося звернутися до всіх батьків, які поважають себе: «Шановні, якщо ви бачите чи розумієте, що у ваших «золотих» чад від безділля чухаються руки, – запропонуйте їм поглумитися над своїми меблями, світлицями, подвір’ями… Вони ж бо – плоди вашого виховання, безконтрольності, безвідповідальності. Вони ж не стадіон руйнують, а  вашу честь і Україну». 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel