Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку водолази ДСНС врятували на кризі двох лебедів і передали їх до зоопарку

Водолаз у спеціальному рятувальному костюмі увійшов у воду й за допомогою підручних засобів виловив лебедя.

Управління ДСНС України у Волинській області.

У Луцьку водолази ДСНС врятували на кризі двох лебедів і передали їх до зоопарку

6 грудня працівники водолазно-рятувального відділення міста Луцька Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області врятували на водоймах обласного центру двох лебедів

Зокрема о 08:30 водолази-рятувальники прибули до водойми поблизу вулиці Чернишевського, де у крижаній пастці опинився лебідь.

Водолаз у спеціальному рятувальному костюмі, призначеному для проведення аварійно-рятувальних робіт на  воді у зимовий період, увійшов у воду, дістався до пернатого й за допомогою підручних засобів виловив лебедя.

Водолаз у спеціальному рятувальному костюмі, призначеному для проведення аварійно-рятувальних робіт на  воді у зимовий період, увійшов у воду, дістався до пернатого й за допомогою підручних засобів виловив лебедя. Рятувальники доправили птаха до берега й передали працівникам Луцького зоопарку для подальшого утримання.

О 12:40 працівники ДСНС вирушили до Теремнівського ставу в іншій частині міста, де на хисткій кризі також перебував лебідь, наражаючись на небезпеку травмуватися гострими уламками льоду. Рятувальну операцію провели за таким же сценарієм і доправили пернатого на зимівлю до міського зоопарку.

У ДСНС України у Волинській області.

 

 

Джерело: У ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel