Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Наївний Зеленський: «Їду, аби подивитись Путіну в очі»

«Я хочу побачити людину і я хочу привезти з «Нормандії» розуміння і відчуття, що дійсно всі хочуть поступово закінчити цю трагічну війну».

Громадське.

Наївний Зеленський: «Їду, аби подивитись Путіну в очі»

9 грудня у Парижі вперше за три роки відбудеться зустріч лідерів «нормандської четвірки», де президент Володимир Зеленський вперше зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним. Напередодні саміту Зеленський прийшов у студію до Савіка Шустера та заявив, що хоче подивитичь в очі Путіну і зрозуміти, чи справді він хоче закінчити війну

Зеленський, зокрема, заявив: «Я така людина, дуже sensitive (чутлива — ред.). Ми говорили з президентом Російської Федерації, коли повернули моряків, ми говорили з ним по телефону, але це телефонна розмова. Я хочу побачити людину і я хочу привезти з «Нормандії» розуміння і відчуття, що дійсно всі хочуть поступово закінчити цю трагічну війну. Я це зможу точно зрозуміти за столом… Для мене дуже важливо, якщо ми говоримо про припинення вогню, ми будемо говорити не в мінському форматі, не на засіданні у тристоронній групі, а будемо дивитись очі в очі з президентом Російської Федерації», - цитує президента Громадське.

Для мене дуже важливо, якщо ми говоримо про припинення вогню, ми будемо говорити не в мінському форматі, не на засіданні у тристоронній групі, а будемо дивитись очі в очі з президентом Російської Федерації

Від редакції. Президент демонструє вкрай наївний, дітвацький підхід. Треба не в очі Путіну дивитись, а вчити історію. Зрозуміти, що хотіли від України протягом сторіч усі кремлівські правителі – від Петра І та Катерини ІІ і до Сталіна з Путіним. Зрозуміти, що стратегічна мета Росії щодо України ніколи не мінялась і не поміняється, хто б там не був при владі  – Москва робитиме все, щоб зруйнувати Україну і перетворити її на частину «русского міра». Скільки б ми не заглядали у кремлівські очі.

Якщо президент Зеленський  не має такого розуміння, то він уже програв Путіну.

Telegram Channel