Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівнянка почула позаду кроки грабіжника, але нічого вдіяти не змогла

Бандиту загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Pixabay

Рівнянка почула позаду кроки грабіжника, але нічого вдіяти не змогла

Зловмисника затримав небайдужий охоронець ринку

Учора 24-річна рівнянка поверталася додому, коли почула позаду кроки. Озирнувшись, помітила чоловіка. Цієї ж миті він штовхнув жінку, висмикнув її сумку та кинувся втікати. Крики потерпілої привернули увагу 49-річного жителя Рівного охоронця ринку. Він зумів наздогнати грабіжника та повідомив про подію до поліції. 

25-річний рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення угону та крадіжок.

Під час спілкування із патрульними, 25-річний чоловік знову намагався втекти, проте був затриманий старшим лейтенантом поліції. За зовнішніми ознаками зловмисник перебував напідпитку, однак від проходження освідування на стан сп’яніння відмовився. 

Слідчо-оперативна група встановила, що 25-річний рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення угону та крадіжок, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Жіночу сумку, у якій знаходились особисті речі потерпілої, 426 гривень та мобільний телефон поліцейські вилучили та проводитимуть експертизу. 

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel