Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Успіх Нормандського саміту: від сьогодні в Росії починають показувати «Слугу народу»

"Слуга народу" з Володимиром Зеленським - оригінальна сатира на сучасну політику і відносини народу та влади в Україні", - повідомила пресслужба ТНТ.

ВВС

Успіх Нормандського саміту: від сьогодні в Росії починають показувати «Слугу народу»

Російський телеканал ТНТ 11 грудня, розпочне показ серіалу із Володимиром Зеленським у головній ролі

Анонс серіалу на ТНТ позначили рубрикою «Серіал vs реальне життя», передає ВВС.

Таким чином прем'єра серіалу на загальнонаціональному російському телеканалі відбудеться після Нормандського саміту у Парижі.

Проморолик серіалу починається зі сцени, у якій Володимир Зеленський у ролі вчителя Василя Голобородька сидить на унітазі та читає журнал Time.

Першу серію покажуть о 20:00 за Київським часом. Проморолик серіалу починається зі сцени, у якій Володимир Зеленський у ролі вчителя Василя Голобородька сидить на унітазі та читає журнал Time. Показово, що пан Зеленський якраз потрапив на обкладинку останнього номеру цього журналу.

Серіал «Слуга народу» став одним з найуспішніших передвиборчих кроків Володимира Зеленського. Значна частина українців вбачала у Зеленському його персонажа Голобородька, який був простим вчителем, а став президентом.

Третій сезон серіалу якраз вийшов на екрани каналу «1+1» у розпал виборчої кампанії в Україні.

«Слуга народу» з Володимиром Зеленським - оригінальна сатира на сучасну політику і відносини народу та влади в Україні», - повідомила пресслужба ТНТ.

У серіалі студії «95-й квартал» пан Зеленський зіграв шкільного вчителя Василя Голобородька, який потім став президентом.

«Слуга» був надзвичайно популярним в Україні. Права на нього також купували канали з Естонії, Казахстану та Netflix. Його також починали показувати у Білорусі. Перший сезон показали на каналі «1+1» в 2015 році. Другий - у 2017 році, а третій - перед виборами 2019 року.

 

У травні 2019 року російська компанія «Яндекс», яка заблокована в Україні, повідомила, що купила права на показ у Росії. «Слугу» можна дивитись на ресурсі «Кінопошук» за передплатою.

На початку року Володимир Зеленський заявив, що продав свої акції у кіпрській компанії, через яку вівся кінобізнес у Росії.

Журналісти-розслідувачі програми «Схеми» повідомляли, що через кіпрську Green Family LTD, яка є співзасновником ТОВ «Квартал 95» в Україні, Зеленський володів трьома кінокомпаніями на території Росії: «Вайсберг Пікчерс», «Платінумфільм» і «Грін Філмс».

Telegram Channel