Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинські студенти разом із ректором шукають партнерів у Словаччині

І на людей подивляться, і себе покажуть.

lutsk-ntu.com.ua

Волинські студенти разом із ректором шукають партнерів у Словаччині

Науковці Луцького НТУ посилюють співпрацю з європейськими та азійськими університетами

Делегація технічного вишу на чолі із ректором Петром Савчуком перебуває з робочим візитом у Словаччині. Там  волиняни напрацьовують шляхи співпраці з колегами із низки університетів і обговорюють підписання партнерських угод. Варто зазначити, що поїздка відбувається з метою посилення співпраці та можливості участі студентів Луцького НТУ у програмі подвійного диплому.

Із Братиславським технічним університетом було підписано угоду про партнерство, а на базі факультету матеріалів та технологій цього ж університету напрацювали спільні проекти та елементи наукової і академічної мобільності.

Ректор Петро Савчук на науковці Луцького НТУ провели перемовини з словацькими та тайванськими партнерами з метою розвитку академічної та наукової мобільності. Натомість із послом Тайвані в Братиславі Ларі Ченга обговорили умови партнерської угоди.

Водночас, із Братиславським технічним університетом було підписано угоду про партнерство, а на базі факультету матеріалів та технологій цього ж університету напрацювали спільні проекти та елементи наукової і академічної мобільності.

Джерело: Інформаційний відділ Луцького НТУ.
Telegram Channel