Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Жертвами шахраїв стали мешканці Любешівського та Маневицького районів

Покупки у соціальних мережах здійснювати лише після отримання товарів.

РБК-Україна

Жертвами шахраїв стали мешканці Любешівського та Маневицького районів

До відділення поліції звернувся житель Любешівщини, який повідомив, що його ошукали, інформує Любешівське відділення ГУ НПУ у Волинській області.

Як з’ясувалося, чоловік вирішив придбати через мережу Інтернет одразу два легкові автомобілі. На інтернет-сайті «Авторіа» відшукав оголошення про продаж двох автомобілів Ауді А-4 за ціною 2400 $. Домовився з продавцем, що кошти сплатить після доставки транспортного засобу.

Однак, винахідливий продавець, через деякий час зателефонував та попросив надіслати плату трьома частинами. Довірливий волинянин перерахував йому 57 000 гривень. Після цього мобільний продавця більше не відповідав.

Винахідливий продавець, через деякий час зателефонував та попросив надіслати плату трьома частинами. Довірливий волинянин перерахував йому 57 000 гривень. 

У іншому випадку, до відділення поліції із заявою звернувся 38-річний житель Маневиччини, який повідомив, що невідома особа під приводом продажу автомобіля заволоділа його грошовими коштами у сумі 2500 гривень, які заявник перерахував на карту Приват Банку.

«Нині за цими фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч.1.ст.190 КК України (Шахрайство). Вкотре нагадуємо громадянам бути більш обережними та не довіряти незнайомцям. А покупки у соціальних мережах здійснювати лише після отримання товарів», – акцентує т.в.о. начальника Любешівського відділення поліції Володимир Хвесик.

Telegram Channel